Nova godina

Individualni kurs za frizera je definitivno jedna od najboljih opcija koju obavezno treba da razmotrite ukoliko razmišljate o tome da postanete frizer. Takođe, i ukoliko planirate da upišete neki kurs za frizera kojim želite da unapredite frizerske veštine koje već posedujete ili nameravate da ovladate nekom novom tehnikom rada.

Individualni kurs za frizera nudi najefikasniji način obuke. Savršen je izbor i za sve one koji imaju specifične potrebe ili žele da obuku prilagode svom tempu i rasporedu vremena.

Jedna od najvećih prednosti kada pohađate individualni kurs za frizera jeste to što dobijate nepodeljenu pažnju svog instruktora. Ovo omogućava polaznicima da se stoprocentno koncentrišu na specifične veštine koje žele da savladaju i razviju.

Individualni kurs za frizera

Na taj način u svakom trenutku dobijaju i adekvatne savete i uputstva od svog instruktora, i to ne samo one koje se uopšteno odnose na određene segmente ili tehnike frizerskog zanata i profesije, već i one koji ciljano usmeravaju i ispravljaju eventualne greške i propuste u učenju i radu konkretnog polaznika. I to, tokom celog trajanja kursa.

Iskustva pokazuju da se kroz individualni kurs za frizera polaznici lakše oslobađaju treme i nesigurnosti, brže savladavaju gradivo, brže stiču samopouzdanje i razvijaju vlastitu kreativnost.

Individualni kurs za frizera

Dakle, ukratko možemo zaključiti da vam individualni kurs za frizera omogućava, da brzo i uspešno stignete do svog cilja. A cilj je postati profecionalac i izgraditi uspešnu karijeru u frizerskom svetu.

INDIVIDUALNI KURS ZA FRIZERA NA AKADEMIJI PANJKOVIĆ

Individualni kurs za frizera na Akademiji Panjković

Individualni kurs za frizera na Akademiji Panjković je izvrstan izbor za sve one koji žele da steknu praktično znanje i veštine u frizerskoj industriji, bez obzira na njihov nivo postojećeg znanja i iskustva. Sa fleksibilnim rasporedom predavanja, personalizovanim pristupom i iskusnim instruktorima, ovaj kurs pruža polaznicima sve što im je potrebno da postanu uspešni frizeri i da se istaknu u ovoj konkurentnoj industriji.

Akademija Panjković je jedna od vodećih obrazovnih institucija u Srbiji. Pored standardnih frizerskih kurseva, jedna je od retkih koja u svojoj ponudi ima i individualne kurseve za frizere. Ova škola frizerskog zanata ima dugu tradiciju u edukaciji frizera i stoga je idealno mesto za one koji žele da steknu vrhunsko praktično znanje i veštine koje će im pomoći da uspešno obavljaju svoj posao.

Miki Panjković, osnivač Akademije Panjković, je frizer sa dugogodišnjim iskustvom stečenim u zemlji i inostranstvu i, bez imalo sumnje, najpoznatije ime u regionalnoj frizerskoj industriji. A ukoliko se odlučite za individualnu obuku na ovoj akademiji, dobićete ekskluzivnu priliku da vaš predavač i mentor bude uparavo Miki Panjković, sa kojim ćete raditi 1 na 1.

Kako bi se osiguralo da se postigne maksimalni napredak svakog studenta, Miki je osmislio i kreirao individualne kurseve za frizere koji se prilagođavaju svakom polazniku ponaosob, a bazirani su na najvišim svetskim standardima.

Individualni kurs za frizera na Akademiji Panjković

Individualni obuka za frizera na Akademiji Panjković pruža polaznicima fleksibilnost u odabiru vremena i trajanja kursa. Polaznici mogu da odaberu kada će se održavati časovi, kao i koliko dugo će trajati obuka. Ovakav pristup obuci omogućava polaznicima da steknu znanje u skladu sa svojim rasporedom i drugim obavezama. Postoji i mogućnost intenzivne, ubrzane obuke.

Kao i kada je standardni kurs za frizera u pitanju, i individualni kurs na Panjković akademiji se sastoji od praktičnog i teorijskog dela. Za dobijanje međunarodno priznatog sertifikata, neophodno je da po završetku edukacije uspešno položite testove i završni ispit.

Ono što individualni kurs za frizera na Akademiji Panjković dodatno izdvaja je i to što na njemu polaznici takođe uče i kako da komuniciraju sa klijentima i kako da pruže visok kvalitet usluge. Takođe, dobijaju i savete i praktična znanja o poslovnom upravljanju, marketingu i brendiranju, o tome kako da pokrenu i vode uspešan posao u frizerskoj industriji.

Individualni kurs za frizera na Akademiji Panjković

Kreirajte i Vi svoj idealni frizerski kurs i postanite profesionalni frizer uz Mikija Panjkovića!

Ne čekajte, već odmah pozovite +381 63 60 80 93