Nova godina

Izaberite najbolji kurs za frizera u Beogradu i postanite najbolji u svojoj branši. Bilo da nemate ili imate iskustva, odabarite najbolje za sebe i obezbedite sebi svetlu budućnost u trenutno najtraženijem poslu na svetu. Biti frizer je pravo uživanje, posebno kada volite svoj posao i kada ste kreativni po prirodi.

 

kurs za frizera

Volite inovacije i da postavljate trendove? Onda je ovo pravi posao za vas, zato izaberite najbolji kurs za frizera u Beogradu i izgradite svoj brend. Naučite sve tehnike šišanja i pravljena fruzura od najvećeg profesionalca u našem regionu – Mikija Panjkovića. Prestižna akademija Panjković čiji je tvorac upravo Miki, jedna je od najboljih škola za frizera koja će vam obezbediti kompletno znanje.

Akademija Panjković svim polaznicima nudi praktičnu i teorijsku nastavu gde ćete zajedno sa Mikijem savladati i naučite sve tajne najtraženijeg zanata. Kurs za frizera pružiće vam rad sa najkvalitetnijim materijalima i kozmetikom, kao i učešće na modnim eventovima. Pored toga, dobićete preporuku za zaposlenje kao i sertifikat koji je priznat svuda u svetu.

U ponudi akademije Panjković nalazi se kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera, kao i individualni kurs za frizera. Individualni kurs za frizera podrazumeva samo vas i Mikija, što zapravo predstavlja najefikasniju obuku.

 

kurs za frizera

 

Šta je sve uključeno u kurs:

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

 

Kurs za ženskog frizera traje 6 meseci, dok kurs za muškog frizera traje 5 meseci. Individualni kurs ima mogućnost ubrzane obuke, sve u dogovoru sa Mikijem kao i fleksibilni termini.

Izaberite najbolji kurs za frizera u Beogradu i obezbedite sebi pravi put ka uspehu. Akademija Panjković vas sa zadovoljstvom očekuje kako bi vam prenela svoje znanje i sve tajne velikog uspeha.

Budite inovativni, budite primećeni i neka svi prepoznaju vaš talenat i kvalitet!

 

T.Ž.