Nova godina

Leto i rafting na Tari – savršena kombinacija za kvalitetan odmor. Neka ovo leto bude ispraćeno uživanjem u prirodi uz neverovatne avanture na reci koje će vam oduzeti dah. Ne propustite priliku da se opustite na malo drugačiji način i doživite nešto nesvakidašnje i uzbudljivo.

Leto i rafting na Tari je avantura koju možete iskusiti sa vašom ekipom a uz pravi odabir kampa uživaćete na poseban način. Ukoliko ste odlučili da ovo leto bude upotpunjeno aktivnošću, rafting na Tari biće pravi odabir i uživanje.

 

RAFTING NA TARI

 

rafting na tari

 

Rafting na Tari predstavlja posebno iskustvo koje svako treba iskusiti jer pruža osećaj zadovoljstva, visok nivo adrenalina i posebnu euforiju. Osetite prave moći reke Tare i poželećete ponovo da iskusite ovako nešto. Spust kroz egzotične i prelepe brzake Tare, poseta nestvarno lepoj prirodi koju je moguće samo raftingom videti, samo su deo onoga što vas očekuje tokom  ove sjajne avanture.

Rafting na Tari jedan je od najčešćih stavki na listi „10 stvari koje moram da uradim u životu“ jer spada u ekstremnije sportove za koji je potrebno samo malo više smelosti i želja za avanturom. Ako odaberete pravi kamp dobićete kompletnu opremu za rafting kako biste u potpunosti uživali u avanturi.

 

rafting na tari

 

Kamp Rajska rijeka jedan je od najboljih kampova za rafting jer je moderan, prijatan, nudi kompletnu opremu za rafting, a odmor u njemu jednostavno nema cenu. Na samoj obali Drine nastao je ovaj poseban kamp koji će učiniti sve da se zaista stopite sa prirodom koja vas okružuje.

Sačinjen od prirodnih materijala sa obližnjih planina, oni koji su posetili kamp kažu da su buđenja ovde čarobna. Cvrkut ptica i žubor vode prvo je što ćete čuti kada otvorite oči, nakon čega vas očekuje najlepša jutrnja kafica u netaknutoj prirodi.

Prepustite se magiji kampa Rajska rijeka i doživite novo uzbuđenje koje ćete zauvek pamtiti. Osetite prirodu na pravi način i uživajte u avanturi koja će vam obezbediti potpuno ovo iskustvo kojem ćete se svake sezone uvek rado vraćati.

Rajska rijeka kamp vas sa nestrpljenjem očekuje!

 

T.Ž.