Nova godina

Doček Nove godine u romantičnom restoranu Easy na Adi prava je poslastica za sve ljubitelje elegantnog dočeka sa stilom.

Restoran Easy smešten je na prelepoj lokaciji na Adi Ciganliji. Na svega tri kilometra udaljenosti od centra grada i gužve, ušuškao se u zelenoj oazi između golf terena, Ade Safari i reke Save. Fantastična lokacija sa magičnim pogledom i okruženjem, idealna je za sve vrste proslava, a posebno za romantičan doček Nove godime.

Moderan i luksuzan enterijer, uređen sa vrhunskim stilom i posebnom pažnjom posvećenom elegantnim detaljima i dekoraciji, ostavlja nezaboravan utisak na sve goste koji u njegovim čarima uživaju. Romantičnoj i bajkovitoj atmosferi poseban začin daje i sjajna rasveta sa magičnim efektima. Raskošni plesni podijum sa nestrpljenjem čeka da raspoloženi gosti zaplešu u njaluđem ritmu novogodišnje noći.

 

DOCEK NOVE GODINE RESTORAN EASY 2022

 

docek nove godine restoran easy 2022

 

Doček Nove godine restoran Easy 2022, tradicionalno, već dugi niz godina priređuje istinski spektakl. Novogodišnja noć ovde protiče u znaku sjajnog provoda, vrhunske atmosfere i pozitivnih vibracija.

Najbitniji sastojak svake dobre žurke i provoda je muzika i to organizatori zaduženi za doček Nove godine restoran Easy odlično znaju. Iz tog razloga, u najluđoj noći ovde nastupaju isključivo najbolji izvođači, koje krase, kako izuzetne glasovne sposobnosti, tako i umeće da atmosferu dovedu do ključanja. Novogodišnji nastup zvezda Granda Milice Atanacković  i Aleksandra Pralice za doček 2020. još uvek se pamti i prepričava.

Pored muzike, oduševiće Vas i celokupna all inclusive ponuda u koju je uključeno svečano sedenje za restoranskim stolom, gala večera i neograničena konzumacija najkvalitetnijih pića.

 

docek nove godine restoran easy

 

Profesionalno i ljubazno osoblje postaraće se da u svakom trenutku večeri uživate na najbolji mogući način. Za sve goste, koji odluče da na doček krenu svojim vozilom, obezbeđen je parking. Iako je doček Nove godine u restoranu Easy jedan od najtraženijih dočeka u gradu, vodeći raćuna o svojim gostima, cena karte je i dalje veoma pristupačna i kreće se u rasponu od 35 do 50 evra, u zavisnosti od pozicije stola.

Uživajte u dočeku Nove godine na poseban način, samo u Vašem restoranu Easy! Telefon za informacije i rezervacije: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).