Da li znate koji je najbolji kurs za muškog i ženskog frizera? Odaberite najbolje za sebe i postanite vrhunski frizer za čije će ime svi znati. Kreativni ste i želite poslovni uspeh? Imate ideju i želite da saznate sve tehnike iz sveta vrhunskih frizera? Akademija Panjković je škola koja će vam otvoriti mnoga vrata u svetu nege i lepote i obezbediće vam pravi put ka vrhu.

 

KURS ZA FRIZERA CENA

 

kurs za frizera cena

 

Ono što mnoge već na početku interesuje jeste kurs za frizera cena. Činjenica je da cena kursa može varirati, i da cena zavisi od nekoliko različitih faktora. Pre svega, osvrnućemo se na kvalitet kurseva, ali i naglasiti da visoka cena ne podrazumeva uvek i kvalitet. Cena može biti formirana i u zavisnosti od odabira i kvaliteta kozmetike i pribora koji će se koristiti tokom obuke.

Kurs za frizera danas se svrastava u najtraženije kurseve poslednjih godna, zato ne propustite priliku da naučite i savladate sve tajne frizerskog sveta i postanete brend za sebe. Uživajte u svom poslu i neograničenoj zaradi, kao i mogućnošu da svoj posao radite bilo gde u svetu.


Šta nudi kurs za frizera na akademiji Panjković?

 

Akademija Panjković pažljivo je osmislila svoj kurs koji obezbeđuje:

 

  • Stručna obuka
  • Rad na klijentima – modelima
  • Rad sa profesionalnim priborom i alatom
  • Profesionalna kozmetika
  • Testovi za proveru znanja
  • Polaganje završnog ispita
  • Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu
  • Preporuka  za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju
  • Omogućavamo učešće na modnim eventima

 

kurs za frizera cena 02

 

Cena kursa za ženskog frizera iznosti 245€ mesečno i traje 6 meseci, dok je cena kursa za muškog frizera 200€ mesečno i traje 5 meseci.

Ovo su nekoliko razloga zašto akademija Panjković nudi najbolji kurs za muškog i ženskog frizera. Pored temeljnog učenja, teorije i prakse, imate mogućnost učešća na raznim eventovima, kao i sertifikat koji važi i u inostranstvu. Ako vas put odvede u neke druge zemlje, vaša strast i ljubav prema poslu ne mora prestati.

 

KVALITET KOJI TRAJE

 

Uživajte u nizu pogodnosti koje nudi kurs za frizera tačnije, prestižna akademija Panjković. Verujte u sebe i usavršite se kod pravih majstora koji će vam sa zadovoljstvom pružiti znanje koje su naučili u najboljim američkim školama za frizera.

 

kurs za frizera cena 03

 

Nakon što završite kurs za frizera u akademiji Panjković, moći ćete odmah da otvorite vaš frizerski salon i gradite svoju karijeru. Bićete bogati znanjem, iskustvom i velikom željom da vaš posao svakodnevno raste.

Zahvaljujući velikom i dugogodišnjem iskustvu, akademija Panjković vam garantuje uspeh i zadovoljstvo dokom rada. Tokom trajanja kursa čekuje vas pozitivna energija i druženje, gde ćete imati priliku da razmenjujete iskustva sa ostalim polaznicima.

Ono što je takođe sigurno, jeste da će mnogi prepoznati vaš talenat i kvalitet kada je frizura u pitanju.

Uživajte u poslu koji radite, budi inovativni i budite najbolji – uz akademiju Panjković!

 

T.Ž.