Elitni klub restoran Baraka pod sloganom Baraka nije kafana okuplja stariju urbanu ekipu, poštovaoce vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog provoda. Klub Baraka ponudio je kocept kojim je oduševio sve iskusne ljubitelje beogradskog noćnog života. Na najbolji način iskombinovao je moderan stil, ekskluzivan enterijer, kulinarske specijalitete i fantastične žive svirke.

Moramo posebno istaći i pohvaliti izuzetno osoblje. Citiraćemo reči jednog od stalnih gostiju, koji je savršeno istakao sve kvalitete Baraka bara:” Baraka je privilegija za odabrane i poseban “human friendly” pristup je u njoj doveden do perfekcije.” Zaista, ovo je lokal u kome je svaki segment doveden do perfekcije.

 

Baraka bar

 

Već prvi zalogaj, koji budete iskusili u klub restoranu Baraka, jasno će Vam pokazati koliko kulinarskog savršentsva i majstorija stiže iz njegove čarobne kuhinje. Na meniju se nalaze raznovrsni specijaliteti savršenog ukusa i za svačiji ukus ponešto: mezetluci, paste, jela od mesa i poslastice.

Dobro društvo, ukusna hrana i sjajna muzika još su lepši kada se zaliju čašom (ili flašom) omiljenog vina, viskija, rakijice ili koktela.

Baraka nije kafana i svakog petka i subote organizuje fantastične žurke i muzičke nastupe uz zvuke najbolje pop i rock muzike. Oduševljeni gosti opušteno se druže, pijuckaju, đuskaju i maksimalno uživaju. Omiljeni i popularni bendovi i pevači sjajnih glasova prave, sad već tradicionalno, neverovatnu atmosferu.

 

baraka bar

 

Urban i žestok prestonički provod sa stilom najbolje opisuje noći provedene u ovom klubu. U Baraci redovno gostuju: Magla bend, Lukijan Ivanović, Beso de Loco, Muzička mašina bend, Inspiracija bandSedativ bend i mnogi drugi.

Ukoliko ne rezervišete mesto nekoliko dana ranije, za Baraku je uvek teško naći mesto. Posebno sada kada smo se konačno oslobodili gotovo svih ograničenja i zabrana i želimo da nadoknadimo sve što nam je nedostajalo. Klub restoran Baraka u samom je vrhu liste mesta i ekipa koji su nam najviše nedostajali.

Pozovite odmah 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i već ovog vikenda budite deo provoda u klubu Baraka na kvadrat!