Nova godina

Letovanje na Skijatosu predstavlja savršen odmor gde ćete se kvalitetno odmoriti a ujedno i uživati. Ako je vaš odabir ove godine Grčka, Skijatos je naša topla preporuka za odmor o kakvom ste maštali.

Doživite nezaboravno iskustvo na jednom od najlepših ostrva koje spada u grupu najzelenijih ostrva u Grčkoj. Skijatos letovanje je sve ono što vam je potrebno za predah i beg od realnosti.

 

skijatos letovanje

 

Grčka letovanje predstavlja najpopularniju destinaciju poslednjih godina, a razlog tome jesu magična ostrva, najlepše peskovite plaže i dešavanja u gotovo svim mestima tokom letnje sezone.

Grčka ima mnogo toga da ponudi, zato proverite znog čega je toliko posebna. Konkretno, ovog puta osvrnuli smo se na Skijatos letovanje jer je u poslednje vreme ovo ostrvo prava atrakcija za sve generacije.

 

SKIJATOS LETOVANJE

 

skijatos letovanje

 

Skijatos nalazi se na severozapadu Egejskog mora i deo je arhipelaga Sporades. Iako male površine, Skijatos letovanje vam može pružiti mnogo lepih stvari kojima ćete uživati kao i oko 60 plaža koje su raspoređene po celom ostrvu.

Skijatos je deo Marina nacionalnog parka gde žive retke životinjske vrste, a jedna od njih su dobro poznate mediteranske foke. Takođe, jedna od najlepših plaža u celoj Grčkoj nalazi se upravo na Skijatosu, a to je popularna plaža Kukunaries. Od znamenitosti možete posetiti i tvrđavu Kastro koja je izgrađena još u 14. veku, kao i kuću tačnije, muzej čuvenog grčkog pisca Aleksandrosa Papadiamantidisa.

Skijatos letovanje nudi uživanje u barovima na samoj plaži koji rade i preko dana i tokom večeri. Isto tako možete uživati i u pabovima i restoranima, gde se uvek oseti miris tradicionalne grčke kuhinje. Nedaleko od centra grada nalazi se bar street gde se omladina okuplja i uživa u noćnom provodu.

U nastavku upoznajte najkvalitetniji smeštaj na Skijatosu koji će učiniti vaš odmor prijatnim i udobnim:

VILA PANTHEON

vila pantheon

 

Vila Pantheon se nalazi u prelepom delu Skijatosa, na oko 100m od popularne ulice Papadiamanti. Najbliža plaža je Megali Amos koja se nalazi na oko 600m, što čini ovu vilu jednom od najpopularnijih. Vila Pantheon poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije koji su kompletno opremljeni osnovnim posuđem za tačan broj ljudi. Sobe poseduju klimu koja je uključena u cenu, kao i Wifi i TV.

 

VILA PAVLOS MARIA

vila pavlos maria

 

Vila Pavlos Maria nalazi se na oko 100m od mora i na nekoliko minuta udaljenosti od centra grada Skijatosa. Najbliža plaža je na oko 700m udaljenosti, a vila poseduje bazen u dvorištu za sve posetioce. Vila Pavlos Maria nudi dvokrevetne i trokrevetne sobe, čajnu kuhinju sa osnovnim posuđem, klima uređaj koja je uključena u cenu, kao i TV i Wifi.

 

VILA SIRIOS

vila sirios

 

Vila Sirios je prijatna vila koja je na oko 600m udaljenosti od plaže i na oko 5 minuta do samog centra Skijatosa. Vila Sirios nudi dvokrevetne i trokrevetne studij, kao i četvorokrevetne apartmane. Svaki smeštaj opremljen je kuhinjom i osnovnim kuhinjskim elementima, internetom, TV-om i klimom koja je uključena u cenu.

 

Uz dobro poznatu turističku agenciju Mayak Tours, vaš odmor biće pravo uživanje. Odaberite najbolji smeštaj za sebe po najpovoljnijim cenama i doživite nezaboravno iskustvo koje ćete zauvek pamtiti. Sve dodatne informacije o smeštaju kao i cene možete saznati putem broja 011/303 – 6400, 011/3287 837, 064/222-6510.