Pravi aparati za toalete mogu vrlo lako promeniti celokupan ambijent toaleta, ali i dodati jedinstven, opuštajuć osećaj u istom. Mnoštvo stvari mogu doprineti gore navedenim stavkama, počevši od osvetljenja, boje, pa do dispenzera za toalet papir, sapun ili pak složive ubruse.  Aparati za toalete predstavljaju ključnu stavku svakog toaleta, a nema sumnje da će sam ugostiteljski objekat nivo higijene podići na sasvim drugi nivo, te ga i učiniti dosta prijatnijim.

 

HYGIENE TEAM APARATI ZA TOALETE

 

Kvalitetni aparati za toalete, kao što su Hygiene Team aparati za toalete, jesu baš ono što pravi razliku u ugostiteljskom objektu. Uštedite svoje dragoceno vreme, te ga takođe, učinite jednostavnijim efikasnim aparatima koji će vašu higijenu održati na visokom nivou, a vaše potrebe zadovoljenim. Ukoliko razmišljate o izgledu i dizajnu samog tolaeta, verujemo da ćete se suočiti sa mnoštvom izbora od kojih dodatno zavisi izgled samog toaleta, koje su podjednako važne.

Pre nego što se odlučite za koji aparati za toalete će biti u upotrebi, potrebno je odgovoriti na neka pitanja. Koliko ljudi će koristiti tolaet, koliko vam adekvatno održavanje odgovara, kao i da li će deca koristiti tolaet? Kada odgovorite na sva pitanja, možete uzeti u razmatranje koje aparate možete koristiti u ugostiteljskom objektu. Jedna stvar je sigurna, ne možete napraviti pogrešan izbor kada su aparati za toalete u pitanju, jedino što možete, jeste da izaberete onaj koji vama najviše odgovara.

Gotovo na sve goste najsnažniji utisak ostavlja moderan toalet opremljen efikasnim aparatima koji higijenu objekta drže na visokom nivou. Sa ciljem da zadovoljite, ali i nadmašite svoje potrebe, kao i potrebe svojih gostiju, Hygiene Team je svoju proizvodnju podigao na nivo da će ispuniti i najsitniji zadatak klijenta kako bi sve proteklo u savršenom redu.

Zamisao Hygiene Team Professionala jeste da ugostiteljskim objektima, to jest klijentima, pruži perfektnu uslugu, kao i proizvode, što će doprineti da obostrano poslovanje bude još uspešnije i kvalitetnije.

Tork-SmartOne-drzac-za-toalet-papir-u-rolni
Tork-SmartOne-drzac-za-toalet-papir-u-rolni

Aparati za toalete bez kojih iskustvo u istim ne bi bilo potpuno svakako jestu dispenzeri za toalet papir. Jedan od najkvalitetnijih, koji se svakako izdvaja u ponudi jeste Tork SmartOne držač za toalet papir u rolni osmišljen tako da svoju modernu i efikasnu Elevation Design predstavi na najbolji način. Minimalistički izgled, kvalitet, kao i princip na osnovu kog sam dispenzer funkcioniše dodatno doprinosi efikasnosti potrošnje papira koja iznosi čak do 40%. Maksimalna higijena će biti postignuta ovakvim načinom rada iz razloga što će korisnici dispenzera imati kontakt samo sa papirom, a ne celokupnim aparatom.

dispenzer-za-tecni-sapun-u-spreju-Tork
dispenzer-za-tecni-sapun-u-spreju-Tork

Sledeći koji moramo uzeti u obzir jeste dispenzer za tečni sapun u spreju Tork. U pitanju je dozator tečnog sapuna koji je prikladan za široku upotrebu, kako u ugostiteljskim objektima, kompanijama, kao i svim ostalim mestima gde je potražnja za visokim kvalitetom uređaja, kao i visokom higijenom preko potrebna. Specifikacije koje ovaj proizvod čine prikladnim za svaki tip toaleta jeste veliki kapacitet koji iznosi 1000 pritisaka, tačnije 1 litar tečnog sapuna, a zahteva sasvim nizak nivo održavanja.

Dispenzer-Tork-za-slozivi-ubrus
Dispenzer-Tork-za-slozivi-ubrus

Preostao nam je jedan od najnovijih proizvoda koji će dodatno uprostiti korišćene, ali i uštedeti vreme gostima, to jest korisnicima toaleta. Dispenzer Tork za složivi ubrus osmišljen je sa ciljem za zadovolji toalete sa velikim brojem korisnika, ali i održi maksimalnu higijenu u toaletu. Tork PeakServe usled svoje namene, raspolaže povećanim kapacitetom ubrusa, a to je čak 2100. Način rada je ubrzan, te isporuka samog ubrusa oduzima malo vremena, dok sabijanje istih doprinosi da dispenzer ima dvostruko veći kapacitet u odnosu na druge.