Spremite se za provod i avanturu jer najbolja letnja sezona do sada na splavu River je spremna.

Splav River, letnja scena kluba Cinema, tokom decenije svog postojanja, izgradio je i održao reputacija jednog od najatraktivnijih mesta za izlazak u Beogradu.

Za takvu reputaciju, izborio se vrhunskim kvalitetom programa i usluga koje pruža svojim posetiocima.

 

Najbolja letnja sezona do sada na splavu River
Najbolja letnja sezona do sada na splavu River

 

Navikli smo da nam tokom leta River bude domaćin pet dana u nedelji i to: ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom. Navikli smo i da uživamo samo u najboljim narodnim, pop i RnB melodijama. A ono što najviše volimo i na šta smo posebno navikli jesu neponovljivi nastupi i gostovanja fenomenalnih izvođača.

Splav River ponosi se podugačkom listom zvezda domaće scene koje nastupaju na njegovoj sceni: Aca Lukas, Dara Bubamara, Amar Gile, Viki Miljković, Marina Visković, Peđa Medinica, Maya Berović, Hurricane. Katarina Živković, Mia Borisavljević, Sloba Radanović

Na probranoj i širokoj paleti karte pića našlo se za svačiji ukus ponešto, od najskupljih šampanjaca do magičnih koktela.

 

Najbolja letnja sezona do sada na splavu River
Najbolja letnja sezona do sada na splavu River

 

Besprekorna usluga šarmantnog osoblja još jedan je zaštitni znak ove kuće svetskog elitnog provoda.

Ne smemo propustiti ni da spomenenmo enterijer splava River, koji pleni svojim originalnošću, dizajnom i lepotom. Neometano cirkulisanje, mešanje i đuskanje gostiju omogućava unikatni koncept međusobne povezanosti svih mesta. Na taj način omogućeno je i da se na svim mestima na splavu osećate kao da ste u epicentru dešavanja.

Lokacija splava River je leva obala reke Save, odnosno njena novobeogradska strana. Prvi je splav u nizu nizvodno od Brankovog mosta.

Vidimo se na svečanom otvaranju!

Info&Rez: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)