Nova godina

Za elegantno i glamurozno novogodišnje veče, event centar Kopernikus 610 je pravi izbor za doček Nove godine. Povedite vaše najdraže i učinite ovo specijalno veče magičnim i nezaboravnim. Kao jedan od lidera u proslavama različitog tip,a Kopernikus 610 učiniće sve da se provedete kvalitetno i nezaboravno.

Poznato je da je ovde doček Nove godine na viskom nivou, zato ne propustite priliku da doživite savršeno veče i uplovite u godinu koja sledi sa stilom.

KOPERNIKUS 610 DOCEK NOVE GODINE

Kopernikus 610 doček Nove godine biće prilika da kompletno uživate u celoj organizaciji, počev od ambijenta i hrane, pa sve do muzike koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Poznato je da ovde za Novu godinu nastupaju velike muzičke zvezde, što dovoljno govori o posvećenosti organizatora.

Očekuju vas velika imena kao i veliki muzički hitovi koji će vas oraspoložiti i držati vas na nogama tokom cele večeri.

Kvalitet i sofisticirani stil je ono što čini event cetnar Kopernikus 610 toliko jedinstvenim i privlačnim za većinu gostiju. Očekuje vas kompletna i svečana večera čiji ukusi će vas sigurno oduševiti, kao i bogata ponuda stranog i domaćeg pića koje će se točiti tokom cele večeri.

Doček Nove godine u ovakvom ambijentu biće sigurno nezaboravno iskustvo, elegancija i glamur koji odišu enterijerom jedni su od glavnih odlika event centra Kopernikus 610.

Sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite da baš ovde dočekate ponoć i prepustite se besprekornoj organizaciji popularnog event centra.

Budite deo najglamuroznijeg dočeka u Beogradu i ne propustite priliku da se zaista kvalitetno provedete i sa stilom, jer to je moguće samo u event centru Kopernikus 610.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)