Nova godina

Da li znate koji su najkvalitetniji samousluzni aparati u Beogradu? Ako tražite vending aparate koji su praktični i uklapaju se u svaki ambijent, predstavljamo vam kompaniju Mikus gde su samousluzni aparati najkvalitetniji i najpouzdaniji. Samouslužni aparati najčešće se nalaze na mestima gde je veća koncentracija ljudi, a to su uglavnom čekaonice, autobuske i železničke stanice, kompanije, firme ili bolnice. Najkvalitetniji samouslužni aparati olakšaće vaše funkcionisanje u svakom prostoru, a ukoliko uzimate vending aparat za firmu, onda budite sigurni da će svaka pauza trajati duže.

Samouslužni aparati veoma su jednostavni za upotrebu i osmišljeni su tako da budu praktični +, što znači da ćete za samo nekoliko sekundi dobiti željeni proizvod iz aparata. Najkvalitetniji samouslužni aparati proizvode se tako da u ponudi možete pronaći napitke od kafe i snack proizvode, kao i hladne napitke. U zavisnosti od vaših potreba, možete odabrati aparat koji želite, a možete poručiti i oba.

samousluzni aparati
samousluzni aparati

Kada su samouslužni aparati za kafu u pitanju, pronaći ćete gotovo sve proizvode od kafe kao što su espresso, kapućino, caffe latte, toplo mleko, itd. Što se tiče aparata sa snack proizvodima, pronaći ćete čokoladice, kroasane, čipseve, kao i vodu, sokove i ledene čajeve.

Ukoliko odaberete aparate kompanije Mikus, ponudiće vam proizvode od vodećih brendova na tržištu koje sigurno obožavate. U pitanju je kompanija koja se od samog početka trudila da vam obezbedi visok nivo kvaliteta usluge kada su samouslužni aparati u pitanju. Uživaćete u svežini proizvoda i vrhunskim ukusima koji će probuditi sva čula.

SAMOUSLUZNI APARATI CENA

samousluzni aparati cena

Samouslužni aparati i njihova cena najčešće zavise od proizvođača, kvaliteta i ponude proizvoda. Kada pričamo o Mikus kompaniji, jedan je razloga zašto su najpopularniji na tržištu, jeste što su njihovi samouslužni aparati potpuno besplatni. Poručite ih potpuno besplatno, dok plaćate samo određen iznos proizvoda sa naznačenom cenom koja je standardna i pristupačna svima.

Ukoliko poručujete za firmu ili kompaniju, postoji mogućnost različitih plaćanja, poput plaćanja sa karticom ili ključićem. Odaberite najbolje vending aparate koji su veoma praktični i jednostavni za upotrebu, i ono što je najvažnije, uklapaju se u svaki ambijent i ne zauzimaju puno mesta.

Pozovite broj 065 836 5432 i poručite najbolje samouslužne aparate već danas!

T.Ž.