Nova godina

Venčanje se bliži, a još uvek niste organizovale devojačko veče? Nema brige, sve može veoma lako da se organizuje, važan je dobar plan a evo koje su najbolje ideje za devojacko vece. Uzmite papir u ruke i polako započnite planiranje do najsitnijih detalja.

 

ZAŠTO JE VAŽNO DEVOJAČKO VEČE?

Devojačko veče je posebno važno za buduću mladu jer je to veče kada imaju priliku da uživaju isključivo sa devojkama i da se osećaju posebno. Devojačko veče već nekoliko godina predstavlja tradiciju i sve češće se organizuju nekoliko dana pred venčanje.

Šta je prvo i najvažnije za devojačko veče?

 

prostor za devojacko vece
prostor za devojacko vece

PROSTOR ZA DEVOJACKO VECE

 

Upravo tako. Prostor za devojacko vece je najvažnija stavka kako bi se organizovalo vaše specijalno veče. U dogovoru sa ostalim devojkama osmislite da li je najbolja opcija izlazak ili iznajmljivanje kuce, vikendice ili splava.

 

MESTA ZA IZLAZAK

Ukoliko ste isplanirale izlazak za devojačko veče, evo nekoliko ideja za lokale u Beogradu. U skladu sa željama i muzikom, možete odabrati neki klub, splav ili kafanu, a ukoliko želite mirniju varijantu, restorani su odlična prilika za vas.

 

klub Up n Down
klub Up n Down

 

KLUB UP N DOWN

Klub Up n Down nalazi se u centru grada i kao jedan od novijih lokala veoma je atraktivan i zanimljiv baš za ovakvu priliku. Poseduje sve što je vama potrebno, ukoliko ste ljubitelji žive svirke koja podrazumeva domaću muziku. Rezervišite neki separe, ponesite dekoraciju i okitite vaše mesto tako da sve sija za vas. Nije loša ideja za šampanjac, ipak se devojačko veče ne slavi toliko često?

 

splav Kartel
splav Kartel

 

SPLAV KARTEL

Splav Kartel je takođe odlična opcija tokom letnjih dana jer je prostran i odličnu energiju poseduje. Ovde takođe možete iznajmiti separe, poručiti šampanjac, ukrasiti mesto, a možete poručiti majice i suknje kako biste sve imale isti outfit. Žurka na reci može biti veoma interesantna i nezaboravna! Zvuči zanimljivo, zar ne?

 

kafana Bajka
kafana Bajka

 

KAFANA BAJKA

Kafana Bajka nalazi se u srcu Košutnjaka i tokom leta i tokom zime nudi odličan provod. Tipičan kafanski enterijer doprinosi atmosferi, a vi možete rezervisati najbolje mesto, obući se tako da budete glavna atrakcija u kafani i uživati u pravim kafanskim hitovima. Ovo je odlična prilika da se pošteno provedete, obeležite vaše veče prelepim fotografijama i uživate sve do jutra.

 

restoran Balasevic
restoran Balasevic


RESTORAN BALAŠEVIĆ

U potrazi za idealnim restoranom, pronašli smo restoran Balašević, koji je po svačijem ukusu. Elegantan, komforan i prelep, poseduje čarobnu baštu punu zelenila koja će vas oduševiti. Još više će vas oduševiti gastronomski specijaliteti, ali najvažnije je da lepo ukrasite vaše mesto za sedenje i uživate u hrani i piću.

 

dekoracija za devojacko vece
dekoracija za devojacko vece

DEKORACIJA ZA DEVOJACKO VECE

 

Dekoracija za devojacko vece može biti raznovrsna i podrazumeva sitnice, majice, šešire i razne ukrase. Možete napraviti kolačiće sa vašim imenima, ili možda bedževe, svakako je važno da se svaka od vas oseća psoebno tog dana. Takođe, majice i suknje su odlična ideja za sve devojke, kao i baloni sa natpisima „mlada“ ili nekim drugim motivima.

Odlična ideja je i mnogo cveća, konfeta i šljokica!

Imajte na umu da devojačko veče služi tome da se odlično provedete, doživite specijalne trenutke, uživate, smejete se, pevate na sav glas i da se radujete! Ne zaboravite da sve to obeležite fotografijama kako biste se uvek rado setile vašeg savršenog dana.

 

T.Ž.