Nova godina

Vending automati odavno su postali deo naše svakodnevnice, posebno na mestima gde je velika koncentracija ljudi i gde nemamo prodavnice u blizini. Poznato je da su vending automati odlična ideja za najukusnije grickalice gde god da se nalazite, zato je odlična ideja da ovi automati budu deo vašeg radnog mesta, kako biste i Vi i vaše kolege zajedno uživali.

Pauza je trenutak kada se malo opuštamo na poslu, bilo da je to uz kafu ili snack, vending automati su tu da vam olakšaju svaki trenutak i učine ga prijatnijim. Šta biste vi odabrali, vending aparate za kafu ili vending aparate sa snackovima i hladnim napitcima? Šta god da vam zvuči zanimljivije, svakako nećete pogrešiti.

VENDING AUTOMATI BEOGRAD

Vending automati Beograd

Vending automati Beograd nikada nisu bili bliže od kako postoji Mikus kompanija. Sa svojim dugogodišnjim postojanjem i posvećenoštu kupcima, danas su jedna od vodećih firmi na našem tržištu kada su vending automati u pitanju. Kvalitetni i pouzdani proizvodi i sirovine glavne su odlike njihovog uspeha, zato odaberite najbolje za vašu firmu ili bilo koji drugi prostor.

Vending automati za grickalice su odlična ideja na mestima gde nemamo previše vremena za odlazak do prodavnice, ili ne postoje prodavnice u blizini. To su najčešće autobuske stanice, aerodromi, čekaonice, velike firme kompanije, itd.

Vending automati kompanije Mikus su praktični i jednostavni za upotrebu, za samo nekoliko sekundi dobićete svoj željeni proizvod kojeg odlikuje svežina i prijatan ukus. Pronaći ćete najpoznatije brendove sa našeg tržišta jer, Mikus kompanija brine o tome da vam ponudi samo najbolje proizvode. Uživaćete u priduženoj svežini proizvoda koje obožavate, i to za samo par sekundi.

Mikus kompanija nudi svoje vending automate potpuno besplatno, dok se plaća samo cena označena na proizvodu, i to po standardnim cenama. Za firme i kompanije postoje različiti načini plaćanja, tradicionalan ili moderan, koji podrazumeva ključiće ili kartice.

Vokovi, vode, ledeni čajevi, kroasani, čokoladice, grickalice, šta god da vam je potrebno, vending automati kompanije Mikus su tu da vam priušte neodoljive ukuse.

Poručite svoj vending aparat već danas pozivom na broj 065/836-5432 ili pišite putem mail-a office@mikus.rs.

T.Ž.