Nova godina

Produžni kablovi su izuzetno koristan izum zahvaljujući kome su dani biranja između dva ili više električna uređaja kojim želite da zauzmete utičnicu postali prošlost. Produžni kablovi omogućavaju da više električnih uređaja u vašem domu ili poslovnom prostoru povežete u isti izvor napajanja. Imajući u vidu koliko električnih uređaja u današnje vreme koristimo u svakodnevnom životu, značaj koji produžni kablovi imaju je više nego očigledan.

Prvi produžni kabl, odnosno, razvodnik sa više utičnica, na tržište je lansiran 1972. godine. Savremeni produžni kablovi proizvode se u raznovrsnom asortimanu. Dostupni su u različitom dizajnu, različitim dužinama kablova, kao i različitom broju utičnica koji se na njemu nalaze. Neki modeli poseduju prekidač za uključivanje i isključivanje struje, svetlosni indikator, zaštitu od prenapona i druge korisne funkcije.

Treba da znate da nisu svi produžni kablovi isti. Iz tog razloga važno je da budete sigurni da ste izabrali adekvatan produžni kabl za uređaje u vašem domu ili poslovnom prostoru. Prilikom kupovine, obratite pažnju na nekoliko osnovnih stavki.

  1. Na deklaraciji proizvoda proverite koliko opterećenje u vatima može da podnese. Ovo je važno kako biste, u zavisnosti od vrste uređaja koje želite da koristite sa produžnim kablom, izabrali onaj u koji možete bezbedno priključiti sve željene potrošače
  2. Proverite da li poseduje jedinstvene karakteristike koje vama mogu biti bitne, kao što su: mogućnost postavljanja na zid, zaštita od vlage, zaštita od prenapona, energetska efikasnost, USB portovi itd.
  3. Izaberite produžni kabl sa brojem portova koji odgovara vašim potrebama
  4. Proverite da li proizvod poseduje sertifikat kvaliteta, a samim tim i bezbednosti za upotrebu
  5. Da li željeni produžni kabl ima garanciju u slučaju kvara

NAJBOLJI PRODUŽNI KABLOVI BEOGRAD

Najbolji produžni kablovi Beograd, zahvaljujući kojima će vaši električni uređaji ispravno raditi, biti zaštićeni i bezbedni, mogu se pronaći u proizvodno-prodajnom programu kompanije Mak Trade. Tradicija, kvalitet, iskustvo i zadovoljni klijenti stoje iza odlične reputacije i ugleda ove poznate beogradske kompanije.

Bogat asortiman, izuzetan kvalitet i povoljne cene, samo su neki od brojnih razloga zašto su najbolji produžni kablovi Beograd jedan od najpopularnijih i najprodavanijih artikala u Mak Trade online shop-u.

Za vaše dugoročno zadovoljstvo i i bezbedan rad vaših električnih uređaja, pogledajte ponudu kompanije Mak Trade i odaberite odgovarajući proizvod iz kategorije produžni kablovi. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili želite da se posavetujete o najboljem izboru produžnih kablova za vaše potrebe, možete ih kontaktirati i putem broja telefona 011/3531-700.