Nova godina

Da li znate zašto se kaže da je škola za frizera Panjković – prilika koja se ne propušta? Odgovor je prilično jednostavan, a istovremeno i složen jer iza njega stoji mnogo značajnih razloga. Ako je vaš san da postanete vrhunski frizer, izgradite brend i prepoznatljivo ime u svetu profesionalne frizerske profesije, polazna tačka od koje treba da krenete jeste škola za frizera Panjković.

Da biste bili uspešni u nekom poslu, kvalitetna edukacija je od presudnog značaja. Ona vam pruža dobru osnovu koju daljim radom, iskustvom i usavršavanjem možete dovesti do savršenstva. I baš zato je program za obrazovanje koji škola za frizera Panjković nudi – prilika koja se ne propušta.

Kao regionalni lider kada su škole za frizera u pitanju, Akademija Panjković izvela je brojne generacije uspešnih polaznika, koji su ostvarili svoje snove o uspehu i izgradili zavidne karijere širom sveta.

Decenijama unazad, Akademija Panjković organizuje najbolji kurs za frizera, odnosno stručne frizerske obuke prepoznatljive po kvalitetu, profesionalnosti i inovativnosti, a od nedavno se može pohvaliti još jednom novinom. U pitanju je status priznatog organizatora obrazovanja odraslih. Rešenjem državne Agencije za kvalifikacije akreditovan je program teorijske i praktične nastave na Akademiji Panjković iz oblasti: ženski frizer, muški frizer i nadogradnja kose.

Nakon završetka teorijskog i praktičnog dela nastave, položenih testova i završnog ispita, dobijate sertifikat koji je validan i prihvaćen, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Svi znamo da nema baš puno dobrih prilika u životu i kada nam se ukažu, treba ih iskoristiti. Jedna od njih je škola za frizera Panjković.

ŠKOLA ZA FRIZERA BEOGRAD

Akademija Panjković i njihova škola za frizera Beograd podjednako su dobar izbor kako za apsolutne početnike, bez iskustva u frizerskoj profesiji, tako i za frizere koji žele da steknu sertifikat ili da usavrše postojeće veštine i savladaju najmodernije tehnike frizerskog zanata.

Za vrhunsku, teorijsku i praktičnu, edukaciju studenata zaduženi su najbolji stručnjaci frizerske profesije. Praktičan rad odvija se na klijentima i modelima, uz upotrebu najkvalitetnih materijala i profesionalnog frizerskog pribora i alata. Studenti dobijaju i jedinstvenu priliku da svoje umeće prikažu i na nekom od prestižnih modnih evenata u regionu.

Panjković škola za frizera Beograd nalazi se u samom centru Beograda, u Njegoševoj 43. Nastava se održava u relaksirajućem, savremeno dizajniranom i prelepo uređenom prostoru. 

Za detaljne informacije o programu obuke i terminima upisa, pozovite +381 63 60 80 93.