Nova godina

Uspešna i originalna organizacija proslave rodjendana za tinejdzere traži brižljivije planiranje nego kada je u pitanju proslava rođendana mlađe dece. Naime, tinejdžeri, odnosno mlade osobe uzrasta od 13 do 19 godina nisu više ni mališani, a nisu ni odrasli iako bi želeli da tako deluju.

PROSLAVE RODJENDANA

U tom periodu oni su izuzetno osetljivi, željni da se dokažu i pokažu kao posebni i jedinstveni, a proslave rodjendana je jedna od idealnih situacija da to i učine, tako što će i njihova rođendanska zabava biti originalna, drugačija od ostalih i što će se o njoj dugo pričati.

PROČITAJTE JOŠ: Restorani za proslave u Beogradu

Za razliku od nekih ranijih vremena, danas je dostupan veliki broj modernih i zanimljivih mesta, kao i pregršt sjajnih ideja koje će učiniti da proslava rođendana Vašeg tinejdžera bude uzbudljiva i ispuni njegova očekivanja.

Proslave rodjendana za tinejdzere kod kuće

Krenimo od tradicionalnog načina proslave rodjendana, odnosno žurke kod kuće. Ukoliko raspolažete sa dovoljno prostora u Vašem domu ili imate dvorište, dodajte malo mašte i nezaboravna zabava je zagarantovana.

Pozivnice su kod tinejdžera postale pomalo retro, drugari se pozivaju lično, preko društvenih mreža ili putem sms poruka. Međutim, ukoliko Vam finansije dozvoljavaju, učinite nešto što će ih oduševiti i izdvojiti od ostalih. Na primer, odštampajte majice sa mestom i datumom žurke, imenom slavljenika ili slavljenice na prednjoj strani, a na leđima imenom gosta.

Ako se proslava održava u zatvorenom, uklonite ili pomerite u stranu suvišan nameštaj i obezbedite dovoljno prostora za igru i kretanje. U skladu sa uzrastom tinejdžera ili, eventualno, temom žurke ukrasite prostor.

Klub Santo Domingo za proslave
Klub Santo Domingo za proslave

Unesite duh savremenog pa za posluženje umesto klasičnih posuda i činija upotrebite tegle, vaze, korpe, krigle, šešire… Napunite ih grickalicama, šarenim bombonama, keksićima različitih boja i oblika… Poznato je da su tinejdžeri ljubitelji brze hrane, pa su pizze, hamburgeri, palačinke, sendviči i peciva idealan izbor hrane, a što se pića tiče – obezbedite dovoljnu količinu gaziranih sokova i proverite da nije neka boca alkohola prošvercovana na rođendan.

Ne zaboravite da obezbedite muziku i muzički repertoar po izboru Vašeg deteta. Trendovi i popularnost pevača i bendova se menjaju, pa neka slavljenik sam odluči koja će se vrsta muzike slušati.

Rođendanska proslava za tinejdžere može biti i tematska, poput maskenbala, karaoke zabave, disco zabave, inspirisana temom iz nekog filma…

Ukoliko je toplo vreme a vi imate dvorište, sve ovo se na isti način može organizovati i u njemu. Možete dodatno ubaciti lejzi begove, jastučiće, prostirke… možete organizovati i kamping žurku sa šatorima, vrećama za spavanje, fenjerima…

Dvorište omogućava i da se raspali roštilj, da se pored đuskanja, organizuju i razne sportske igre, poput odbojke, fudbala, između dve vatre….

Proslave rodjendana za tinejdzere u klubu

Poslednjih nekoliko godina izuzetno je porasla popularnost proslave tinejdzerskih rodjendana u klubu i kafićima, koji su u svoju ponudu uvrstili organizaciju baš ovakvih vrsta proslava. Pomenućemo neke od najpopularnijih.

Klub Bombo Dzej
Klub Bombo Dzej

Klub Bombo Džej, smešten u neposrednoj blizini Knez Mihailove ulice, je u mermeru i drvetu, moderno uređen klub. Raspolaže barskim stolovima, visokim sedenjima, kao i kožnim separeima. Opremljen je najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem. Kapacitet kluba je od 50 do 250 gostiju. Ukoliko ovde organizujete rođendan ili neku drugu proslavu, kompletna organizacija je na menadžmentu i osoblju kluba.

Tokom proslave na raspolaganju su Vam menadžer, konobari, DJ, obezbeđenje, fotograf, a po Vašoj želji može se organizovati i nastup benda uživo, ketering i niz drugih dodatnih usluga.

Ako želite da pogledate uživo ovaj klub, možete to učiniti pozivom na 062 262 212 i zakazati vaš termin za razgledanje.

Klub Santo Domingo za proslave
Klub Santo Domingo za proslave

Klub Santo Domingo za proslave u ulici Vojvode Šupljikca 31 na Vračaru je klub prelepog enterijera u kome Vas sve podseća na Dominikansku republiku, po čijoj prestonici je i nazvan. Po izuzetno povoljnoj ceni, a odličnim uslovima i usluzi, ovde možete organizovati proslavu tinejdžerskog rođenda. Pored kompletnog osoblja koje Vam je na raspolaganju, klub obezbeđuje i ketrering hrane i pića, ali i ostavlja mogućnost da, ukoliko želite, hranu i piće donesete sami. Iznajmljuje se za proslave od 50 do 130 ljudi.

Ono što je izuzetno bitno, posebno kada je u pitanju proslava tinejdžerskog rođendana, je to što je Santo Domingo klub zatvorenog tipa tako da ne postoji mogućnost da bilo ko izvan kruga pozvanih gostiju uđe na slavlje.

Ukoliko vam odgovara klub Santo Domingo, zakažite vaš termin pozivom na broj 062 262 212.

kafana bajkA
kafana Bajka

Kafana Bajka za proslave jedan je od lokala koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim nakon razgledanja. U pitanju je jedno od najlepših mesta koje poslednjih godina privlači sve tinejdžere da ovde proslave svoj rođendan. Očekuju vas veoma pristupačne cene, kao i sve vrste dogovora šta god da osmislite. Ono što je interesantno, možete sami organizovati muziku, piće i hranu, a možete sve prepustiti i vrhunskim roganizatorima koji će obaviti sve umesto vas.

Kafana Bajka poseduje odličan ambijent za proslave, lepo raspoređena mesta za sedenje i veoma je prostrano, što će učiniti rođendan opuštenim i komfornim.

Ako mislite da je kafana Bajka idealna za vašu proslavu, možete zakazati razgledate ambijenta pozivom na broj 062 262 212.

Proslave rođendana za tinejdžere u bioskopu, kuglani, ledenoj dvorani

Proslave rodjendana za tinejdzere
Proslave rodjendana za tinejdzere

Priličan je broj tinejdžera koji za rođendan vole da okupe manji broj drugara i dan provedu tako što će otići u bioskop da pogledaje neki zanimljiv film. Na Vama je da im rezervišete karte i obezbedite dovoljne količine kokica, grickalica i sokova, a za zabavu i smeh će se postarati oni sami. Nakon bioskopa, možete ih povesti negde na pizzu ili u MC Donalds.

Iako kod nas još uvek nije steklo tako veliku popularnost kao u svetu, ipak, kuglanje sve više privlači ljubitelje sportskih aktivnosti, a sve češće čujemo i da se proslava rođendana organizuje upravo u kuglani. Rezervišite termin i opremu u željenoj kuglani, vodite računa da slavljenik i gosti imaju pri ruci klopu i sokiće, a oni će, podeljeni u timove, uživati u ovom sportskom nadmetanju i divnom danu slavljenika.

Ako niste znali, možete zakupiti i termin u nekoj od ledenih dvorana ili otvorenih klizališta i tamo organizovati proslavu rođendana. Klizanje, pokušaji klizanja, hokej, mnogo smeha i dobre zabave će zasigurno obeležiti ovu tinejdžersku proslavu rođendana.

Avanturističke i sportske proslave rođendana za tinejdžere

Fizička aktivnost, sportsko nadmetanje, igra i adrenalin omiljeni su kod velikog broja tinejdžera, pa to može biti još jedan način proslave njihovih rođendana. Igraonice, otvoreni i zatvoreni bazeni, avantura parkovi i sportski klubovi nude raznovrsne i brojne sadražaje.

Na Vama je da izaberete neki od ponuđenih rođendanskih paketa i gledate kako slavljenik i gosti uživaju u penjanju na veštačkoj steni, savladavanju prepreka u prirodi, laserima, paintballu, gimnastičkim spravama, plivanju i igrama u vodi, odbojci na pesku, fudbalu, košarci i brojnim drugim aktivnostima. Podrazumeva se da su hrana i piće, kao i rođendanska torta neizostavni deo i ovog tipa proslave rođendana.

Možete i sami negde u prirodi organizovati roštilj, muziku, sportske igre, kampovanje, piknik…

Postoji još puno načina kako možete organizovati proslavu rođendana za tinejdžere. Razgovarajte sa Vašim detetom, oslušnite njegove želje, aktivirajte maštu i kreirajte proslavu za pamćenje.

Želite malo glamouronziji rodjendan za tinejdžere? Pogledajte kako izgleda Departman bar u samom srcu Beograda.