Nova godina

Za sve ljubitelje adrenalina, rafting na Tari – specijalna ponuda u maju 3+1 gratis je jedinstvena prilika koja se ne propušta.

Iskusite neverovatnu avanturu u prirodi sa nizom uzbudljivih dešavanja u kojima možete uživati sa vašom ekipom, porodicom ili kolegama. Ukoliko odaberete da vam domaćin bude fantastični rafting kamp Rajska rijeka, biće to pustolovina za pamćenje. I to po posebnim akcijskim uslovima!

Promotivna ponuda važi za trodnevni vikend aranžman u terminima 05.05. – 07.05. ili 12.05. – 14.05. Okupite najbliže, rezervišite svoje mesto i na svaka tri člana ekipe ćete dobiti jedan dodatni besplatan aranžman.

Iskoristite ovaj gratis aranžman da obradujte nekog od članova vašeg društva. Može to biti i odličan poklon za rođendan, diplomu, punoletstvo ili jednostavno savršena prilika da nekoga usrećite i izmamite mu osmeh na lice.

U svakom slučaju, potpuno smo sigurni da ćete u dobrom raspoloženju provesti nezaboravne trenutke kakve samo rafting na Tari može da daruje. Kada ste okruženi nestvarnom lepotom netaknute prirode, dobrom energijom i ljubavlju, nastaju uspomene koje se zauvek čuvaju u srcu i prepričavaju dugo nakon povratka kući.

Da li ste već okupili ekipu sa kojom ste već toliko puta planirali rafting na Tari? Ako niste, učinite to što pre jer vas u Rajskoj rijeci čekaju avanture koje ne smete propustiti. Provedite kvalitetno svoje slobodno vreme i uživajte u najboljoj i najatraktivnijoj zabavi.

Rafting na Tari je iskustvo koje svako mora doživeti barem jednom. Međutim, statistike pokazuju da ko se jednom otisne niz uzburkane vode ove gorske kraljice, zauvek biva omađijan njenom snagom i lepotom, koje ga neprekidno pozivaju i mame da joj se vrate.

RAFTING NA TARI – TRODNEVNI VIKEND ARANŽMAN

Rafting na Tari – trodnevni vikend aranžman, koji vam rafting kamp Rajska Rijeka nudi u okviru promotivne ponude, obuhvata:

  • 3 dana 2 noćenja
  • Smeštaj u dvokrevetnim ili višekrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom i grejanjem ili superior bungalovima
  • 5 domaćih obroka (večera za 1. dan, doručak, ručak i večera za 2. dan, doručak za 3. dan)
  • Korišćenje kompletne rafting opreme (neoprensko odelo, kaciga, prsluk, čizmice)
  • Prevoz od kampa do Brštanovice (mesto za start raftinga Tarom)
  • Boravišnu taksu, osiguranje, taksu za rafting
  • Rafting Tarom čamcima kampa Rajska rijeka
  • Usluge licenciranih skipera
  • Zabavu u kampu

Rajska rijeka je udaljena 23 km od Foče i predstavlja jedan od najpopularnijih i najlepših rafting kampova. Sudeći prema ocenama i iskustvu zadovoljnih gostiju, ukoliko odlučite da budete deo Rajska rijeka priče, očekujte magičan rafting na Tari i uživanje u pravoj domaćinskoj atmosferi.

Ovaj fantastični kamp će vam obezbediti sve što je potrebno za rafting na Tari čaroliju, počev od vrhunskih vodiča i skipera i najmodernije rafting opreme do udobnog smeštaja u kome ćete se kvalitetno opustiti i odmoriti nakon aktivnosti u prirodi.

Podrazumeva se i da je ukusno i bogato okrepljenje onaj neophodni začin za potpuni hedonizam i uživanje svih čula. Garantujemo da ćete biti oduševljeni domaćim specijalitetima sa ovog podneblja, kao što su: domaći pršut, sir, pite, uštipci sa kajmakom, kačamak, domaći med, teletina, jela sa roštilja, grilovana sveža pastrmka, urmašice i razne druge đakonije. Ukusne zalogaje uvek valja zaliti čašicom dobrog pića, što vaši domaćini dobro znaju, pa se u njihovoj ponudi mogu naći i odlične domaće rakije i ostala pića.

Poznato je da za većinu nas dobra zabava podrazumeva i druženje sa veselim i zanimljivim ljudima, a toga vam sigurno neće manjkati kada su rafting na Tari i kamp Rajska rijeka u pitanju.

Ne propustite promotivni period i priliku da uživate u sjajnim avanturama!

Mesta se popunjavaju velikom brzinom, pa zato ne oklevajte i ne čekajte da kontaktirate Rajsku rijeku i rezervišete vaša mesta. Pozovite +387 66 930 940 ili im pišite na info@rajskarijeka.com