Nova godina

Da li znate zašto je savršen izbor za venčanje na otvorenom upravo Imperium Hall? Odgovor je prilično jednostavan. Ukoliko tražite prostor za venčanje na otvorenom, koji nudi sve što vam je potrebno za nezaboravan i autentičan događaj, onda je Imperium Hall najbolji izbor za vas.

U njegovom prelepom ambijentu možete napraviti nezaboravne uspomene i na najlepši način proslaviti ovaj značajan dan sa voljenom osobom, najbližim prijateljima i porodicom.

Imperium Hall je jedinstven prostor za venčanja u kojem se savršeno preklapa spoj tradicionalnog i modernog uticaja. Smešten u predivnom zelenilu i miru prirode, na samoj obali Dunava, ovaj restoran za venčanja pruža romantičan ambijent koji će vas ostaviti bez daha. Podjednako je pogodan kako za klasično i tradicionalno, kao i za venčanje na otvorenom.

Bez obzira na vaše želje i potrebe, restoran za svadbe Imperium Hall će se prilagoditi kako bi vaš dan bio besprekoran i fantastičan.

Ne samo da ćete dobiti spektakularan ambijent, luksuzan dizajn i vrhunsku uslugu, već ćete dobiti i mir i sigurnost da je vaš najvažniji dan poveren najboljim rukama iskusnih ugostiteljskih profesionalaca. Uz njihovu podršku i pomoć, ne morate brinuti o detaljima organizacije, već se možete prepustiti uživanju u svom danu.

Još jedna prednost Imperium Hall-a je njegova fleksibilnost u smislu vremenskih uslova. Ukoliko se vremenski uslovi promene i počne kiša, nije potrebno da brinete. Vaše venčanje na otvorenom neće biti uništeno ni pokvareno. Imperium Hall ima savršeno rešenje i za ovakvu situaciju. Zatvorena, svečana sala za venčanja, kapaciteta od 150 do 400 gostiju, je na raspolaganju i zaštitiće vas i vaše zvanice od eventualnih vremenskih nepogoda.

Imperium Hall se nalazi nedaleko od centra Beograda, što znači da je lako dostupan i da vaši gosti neće imati problema da stignu na ceremoniju venčanja i slavlje.

VENČANJE NA OTVORENOM NA OBALI REKE

Venčanje na otvorenom na obali reke je jedan od najomiljenijih izbora mladenaca koji planiraju i žele venčanje u prirodnom ambijentu. Poznato je da prisustvo vode opušta i privlači pozitivnu energiju. Uz to, daje i savršenu pozadinu i odličnu scenografiju za organizaciju svečanih i romantičnih dešavanja, kao što su venčanja.

Restoran za svadbe Imperium Hall smešten je na obali moćnog i plavog Dunava i zato je venčanje na otvorenom jedna od njegovih specijalnosti.

Imperium Hall je moderan i multifunkcionalan prostor, koje poseduje i prelepu terasu sa pogledom na vodeno prostranstvo i prirodu. Zahvaljujući zidovima od stakla, pogled je fascinantan i iz unutrašnjeg dela svečane sale.

Svečana sala je elegantno i unikatno dizajnirana i poseduje luksuzan i moderan enterijer, koji će zadovoljiti čak i najzahtevnije ukuse. Kombinacija bele boje, led svetala i elegantnih svadbenih dekoracija stvara atmosferu koja odiše istinskom čarolijom.

Venčanja na otvorenom u Imperium Hall-u su postala prepoznatljiva i po vrhunskom kvalitetu hrane, pića i usluge fantastičnog osoblja. Takođe i po sjajnom timu planera i organizatora venčanja koji mladencima stoje na usluzi. Oni mogu pomoći ili u potpunosti preuzeti organizaciju proslave. Realizovaće i najsmelije i najzahtevnije želje mladenaca. Za njih reč nemoguće ne postoji.

Ukoliko je i Vaša želja venčanje na otvorenom na obali reke, pozovite 069 777 552 i rezervišite termin na vreme.

Uverite se i sami zašto je Imperium Hall najbolji!