Nova godina

Regrutovanje kadrova koje vrše određene kompanije to rade kako bi pronašli adekvatnog kandidata koji će popuniti slobodno mesto u firmi. Regrutovanje kardova se najčešće vrši kada dođe do proširenja obila posla u određenom sektoru ili ukoliko neki zaposleni ode sa neke pozicije.

Ono što treba imati na umu prilikom regrutovanja kadrova, jeste da su najčešće najkvalitetniji kandidati uveliko zaposleni i retko traže posao. U skladu sa tim, može se oformiti ponuda koja će biti i više nego privlačna čak i onima koji su zadovoljni svojim trenutnim poslom. Odluku o popunjavanju radnog mesta treba pažljivo doneti i napraviti strateški plan.

 

AGENCIJE ZA REGRUTOVANJE KADROVA

 

Agencije za regrutovanje kadrova

Agencije za regrutovanje kadrova prvo će obaviti sastanak sa firmom kojoj su potrebni novi radnici. Na ovom sastanku prikupljaju se informacije kakav profil kandidata firma tačno želi. U skladu sa tim formira se ponuda nakon čega sledi selekcija kandidata gde se najčešće odabere do 5 kandidata koji obavljaju razgovore sa onima koji nude posao.

Regrutovanje kadrova ne podrazumeva nužno da se neka pozicija oslobodila iz određenog razloga ili se povećao obim posla. Regrutovanje kadrova takođe se vrši i kada određena kompanija želi da unapredi posao. Tada se osmišlja planiranje kadrova sa ciljevima da se unapredi poslovanje i osmisli najbolja opcija koja će doneti siguran uspeh.

Nakon što se izvrši selekcija kandidata i odaberu potencijalni, svaki kandidat prolazi testove i obavlja razgovore na osnovu kojih se proveravaju njegove kvalifikacije.

Trening i obuka zaposlenih predstavljaju ativnosti koje su neophodne za razvoj uspeha preduzeća. U pitanju su sredstva kojima se treneri služe kako bi stečeno znanje preneli zaposlenima nakon čega oni mogu samostalno da obavljaju određene zadatke i izazove.

 

Agencije za regrutovanje kadrova

Kompanija TOPP Consultants International je jedna od najboljih na tržištu kada je regrutovanje kadrova u pitanju. Uz dugogodišnje iskustvo u pronalaženju iskusnih profesionalaca kao i poznavanju tržišta, iza sebe imaju niz zadovoljnih klijenata sa kojima i dan, danas sarađuju.

Ono što mogu garantovati, jeste da će na osnovu vaših kriterijuma pronaći najboljeg kandidata za vas. Svaki kandidat prolazi selekcije koje podrazumevaju komunikaciju i testove kojima pokazuje svoje stečeno znanje.

Zaposleni u kompaniji TOPP Consultants su dobro obučeni treneri koji su posvećeni svakom kandidatu u cilju poboljšanja vašeg poslovanja. Pored regrutovanja bave se i detaljnom analizom tržišta, analizom zarade kao i svih neophodnih intormacija koje su potrebne radi poboljšanja poslovanja.

 

Agencije za regrutovanje kadrova

Vizija ove kompanije jeste da postanu regionalni lideri u pružanju svojih usluga i da na najbolji način prenesu svoje znanje svakome ko želi da napreduje. Ono što ih je dovelo do uspeha jesu kandidati koji su se na razgovorima za posao pokazali kao visoko motivisani, davajući dobre rezultate i sa željom da konstantno nadograđuju svoje znanje.

Kao razultat uspeha kompanija TOPP Consultants može se pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa najvećim kompnijama poput Uniqua osiguranja, Sber bank, Max Medica, Hemofarm, Vega, Adidas, Forma Ideale, Galenika, Gazprom, Direktna banka, Affidea, Jadran, PharmaS, Marlo farma, TenFore,  itd.

Takođe, počev od 2019. godine kompanija TOPP Consultants može ponosno reći da je franšizer prestižne američke trening kuće Dale Carnegie za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Severnu Makedoniju.

Odaberite najbolje za vašu kompaniju i obezbedite sebi visoko kvalifikovane kandidate koji će svojim radom doprineti uspehu vašeg preduzeća. Uz TOPP Consultants na putu ste ka sigurnom uspehu o čemu svedoče brojni klijenti sa kojima rade duže vreme.

 

T.Ž.