Nova godina

Pred nama je još jedan vikend dobre muzike u baru Santo Domingo Vračar. Kako da najbolje opišemo Santo Domingo bar i ono što Vas u njemu očekuje? Zelena tropska oaza, prijatan i koforan ambijent ispunjen toplim bojama i fantastičnim detaljima. Savršena hrana koja je kao muzika koju morate probati i boja koju možete pomirisati, a u kojoj će sva Vaša čula uživati.

Osvežavajući i omamljujući kokteli koji zavode kombinacijom najkvalitetnijih ukusa i pića. Odabrene selekcije vina jedinstvenih aroma. Nargile, poznate firme Laziza i neprevaziđeni ukusi jagode, vanile, swiss bonbon, breskve… Urbana ekipa, opuštenih i veselih gostiju i fantastično osoblje, spremno da izađe u susret svim Vašim željama.

Najbitniji začin vrhunske atmosfere uvek je dobra muzika, a ona je zaštitni znak Santo Domingo bara. Nedelja pred nama ispunjena je sjajnim gostovanjima, a najživlji provod očekujemo, kao i uvek, za vikend.

 

santo domingo bar

 

Panta Rei band nastupa u petak i obećava sjajno veče ispunjeno najlepšim ritmovima i pozitivnim vibracijama. Zahvaljujući stasu, koji pripadnice lepšeg pola rado hvale i fantastičnom glasu, koji se dopada svima, jedan je od najtraženijih pevača prestoničkog noćnog života.

Nevena Pejatović dobro je poznato ime beogradske klupske scene, s obzirom da niže nastup za nastupom u najpopularnijim lokalima u gradu. Bar Santo Domingo i atraktivna Nevena, sjajnog glasa, Vas pozivaju na nezaboravno druženje u subotu uveče.

Ako ste mislili da je nedelja dan za odmor i ostanka kod kuće, pogrešili ste samo u jednoj stavci, a to je – ostanak kod kuće. Odmor znači i opuštanje, druženje sa prijateljima, laganu večeru, dobru kapljicu i fantastičnu muziku. A za nju su u nedelju zaduženi, sad već domačini u ovom vračarskom raju, Sloba Bajić i Hua Hua band.

Izvrsnost je svuda oko Vas u Santo Domingo baru. Samo treba biti svestan, zaustaviti se i uživati u njoj…

Pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite Vaše mesto za uživanje.