Za magične trenutke koji se pamte mi preporučujemo restoran Solunac – raj na Dorcolu i savršeno mesto kojem ćete se uvek rado vraćati. Ako želite prijatan ambjent, opuštajuću atmosferu i sočne zalogaje, ovo je mesto za vas.

U srcu Dorćola davnih godina nastalo je ovo mesto, mesto koje se zavoli već nakon prve posete. Većina se uvek rado vrati, kako bi ponovo okusila magiju koja se doživi već na prvi zalogaj.

U svom etno stilu i ambijentu sadrađenom od prirodnih materijala, restoran Solunac pružiće vam nezaboravno iskustvo. Atmosfera je gotovo uvek na samom vrhuncu, naročito zbog enterijera i vrhunske usluge koja vas ovde očekuje.

Zaposleni u ovom restoranu potrudiće se da vam preporuče uvek ono najbolje iz ponude, u skaldu sa vašim ukusom. Uz sve to, u ponudi su najlepša vina ekskluzivnih etiketa koja pristižu iz domaćih i stranih vinarija, i savršeno se uklapaju u svaki obrok.

Ono što vas od jela očekuje, jesu čuvena srpska jela koja se pripremaju prema tradicionalnim receptima i koja će vas, sa sigurnošću tvrdimo, oboriti sa nogu.Akcentar je na junećem, telećem i svinjskom mesu, ali tu je i preukusna riba za one koji posebno uživaju u slatkovodnim i morskim ribama.

Ovakav jedisntveni doživljaj u restoranu Solunac upotpuniće zvuci tamburice koji su nezaobilazni kada je naša tradicija u pitanju.

Za magične trenutke, predah od obaveza ili uživanje sa porodicom, restoran Solunac ispuniće sve vaše zahteve i priuštiće vam poseban ugođaj koji nikada nećete zaboraviti.

Rezervišite vaše mesto u restoranu Solunac pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).