Ako ste se želeli kvalitetnog provoda, neka vas obraduje činjenica da vas i ovo leto očekuje vrhunski kafanski provod u kafani Bajka. U susret lepom vremenu i želji da se dobro provedemo, kafana Bajka priprema nam mnoštvo iznenađenja koja će biti vredna svake pažnje. Kao i uvek, ovde vlada dobra atmosfera i odlična energija, zbog čega smo sigurni da će tako biti i u narednom periodu koji sledi.

Očekuju vas vrhunski pevači koji umeju da začine atmosferu najvećim hitovima sa naše muzičke scene kao i pozitivna energija koju prenose svojim nastupom na sve prisutne. Oni koji su priredili pravi muzički spektakl u kafani Bajka jesu Dara Bubamara, Katarina Živković, Nemanja Staletović, Aleksandra Marjanović, i mnogi drugi.

Kafana Bajka je poznata kafana koja od samog otvaranja privlači sve istinske ljubitelje kafanskog provoda, da ovde dožive magične trenutke za pamćenje u kojim se posebno uživa. Očekuje vas prijatan ambijent, tipičan kafanski enterijer, drveni nameštaj, karirani stolnjaci i najbolja rakija u gradu.

Ne znamo da li je još nešto potrebno za kvalitetan provod, osim da povedete vaše najdraže prijatelje i u potpunosti se prepustite magiji koju će vam pružiti popularna kafana Bajka.

Spremite se za ono što tek sledi i očekujte neverovatno dobar provod, a vaše rezervacije za kafanu Bajka možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).