Restoran za svadbe do 200 ljudi koji će ispuniti sva vaša očekivanja je ni manje, ni više, restoran Solunac. Mesto dobro poznato po velikom broju proslava učiniće vaš specijalan dan magičnim i nezaboravnim. Bilo da vam je potreban restoran za svadbe do 100 ljudi, ili do 200 ljudi, ovo je savršeno mesto za svaku priliku.

Ono što je sigurno, restoran Solunac preurediće svoj ambijent prema vašim potrebama kako bi sve bilo besprekorno organizovano.

restoran solunac

Restoran Solunac za proslave poslednjih godina postao je sve interesantniji ljudima, kako zbog ambijenta, tako i zbog pristupačnih cena i vrhunske gastronomske čarolije.

Restoran je dovoljno prostran tako da ćete uživati u komforu i dobro atmsoferi tokom celog dana, a tu je i dobra ventilacija celog prostora što će učiniti vašu proslavu vrlo prijatnom. Očekuje vas specijalan meni osmišljen za svadbe do 200 ljudi, a ukusi će vas potpuno oboriti sa nogu već na prvi zalogaj.

Restoran Solunac poseduje i magičnu terasu gde ćete stvoriti najlepše fotografije, a sa obzirom da je ceo restoran dizajniram u etno stilu, imaćete unikatne slike koje će vas podsećati na vaš najlepši dan u životu.

restoran solunac

Elegancija i sofisticirani stil najbolje opisuju restoran Solunac, zbog čega se većina odluči da baš ovde proslavi svoj važan dan. Ako volite intimniju atmosferu, unikatan stil i pravi tradicionalan ambijent, restoran Solunac je pravo mesto za vašu svadbu.

I vi i vaši gosti uživaćete u svakom trenutku, okusićete najbolju domaću kuhinju u Beogradu i provešćete se kako dolikuje zahvaljujući sjajnom restoranu Solunac.

Rezervišite vaš termin za svadbu u restoranu Solunac pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).