Nova godina

Novogodisnja noc u restoranu Inter Hollywood biće sve, samo ne obična. Ukoliko želite nezaboravan provod ispraćen najlepšim emocijama i dobrim raspoloženjem, predstavljamo vam mesto koje priređuje pravu magiju u novogodišnjoj večeri. Budite deo najlepšeg dočeka u Beogradu i uživajte sa stilom.

RESTORAN INTER HOLLYWOOD NOVA GODINA

Restoran Inter Hollywood Nova godina
Restoran Inter Hollywood Nova godina

Restoran Inter Hollywood Nova godina jedan je od prostora koji je za ovo specijalno veče i te kako popularan i tražen. Ono što je sigurno, doživećete nezaboravan doček Nove godine koji ćete zauvek pamtiti. Odlično raspoloženje, luskuzni ambijent i odlična organizacija dobitna su kombinacija za vrhunsku Novu godinu.

Restoran Inter Hollywood nalazi se na Ledinama i pruža vam priliku da dočekate ponoć u intimnijoj atmosferi i mestu udaljem od gradske gužve i vreve. Očekuje vas besprekorna organizacija, elegantna dekoracija i fantastičan muzički odabir. Predhodnih godina ovde su pevale velike muzičke zvezde, što će slučaj biti i ovog puta.

Nova godina Beograd svake godine trudi se da beograđanima priušti atraktivnu ponudu kada je u pitanju Nova godina, zbog čega imate priliku da odaberete ambijent po vašem ukusu. Sigurni smo da će vaš odabir biti upravo restoran Inter Hollywood, zbog dobro poznatog provoda koji se dešavao predhodnih godina.

Slađa Allegro i Đani su samo neki od pevača koji su priredili pravi novogodišnji spektakl koji se danima prepričavao, zato očekujte specijalan muzički odabir i ovog puta u restoranu Inter Hollywood. Dočekajte godinu koja sledi u dobrom ritmu i odličnoj energiji, koja vam sigurno priprema mnogo toga lepog.

Rezervišite vaše karte za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).