Svi znamo da je splav Sindikat odlično mesto za provod već godinama unazad i da će pružiti svakog vikenda nezaboravan provod po čemu splav i jeste toliko poznat. Splav Sindikat postoji od davne 2010. godine i od samog početka prednjači kada je provod u pitanju i okuplja isključivo urbanu gradsku ekipu stariju od 30 godina.

Ukoliko želite pravu zabavu sa iskusnima i priliku da zaista uživate u kvalitetnom izlasku, splav Sindikat ispuniće sigurno sve vaše kriterijume.

Splav Sindikat nastao je okupljanjem pravih ljubitelja i pre svega, iskusnih ljudi čija je ideja bila da beograđanima priušte nešto sasvim drugačije i novo. U svojoj ideji uspeli su odmah po otvaranju splava gde se od početka traži mesto više i zabavlja svoje posetioce na jedinstven način.

Ono što je malo drugačije na splavu Sindikat u odnosu na većinu splavova, jeste to da ovde nastupaju najbolji pevači i beogradski bendovi koji pevaju isključivo pop muziku. Ovakav koncept dopao se iskusnim klaberima i upotpunio noćni izlazak dobrom energijom i raspoloženjem.

Što se enterijera tiče, spalv Sindikat je moderno opremljen splav koji odiše komforom i elegancijom i vrlo je prostran, što vam omogućava prijatan izlazak bez mnogo gužve. Opremljen je najkvalitetnijom zvučnom i vizuelnom tehnikom za vrhunski doživljaj i potpuni užitak.

Prisetimo se i godine kada je Nova godina Beograd po prvi put u svoju ponudu uvrstila i popularni splav Sindikat. To je bio doček Nove godine za pamćenje odakle su svi gosti izašli i više nego zadovoljni i srećni.

Bila je to Nova godina koja je dugo prepričavala, i od tada splav Sindikat postao je jedan od vodećih mesta za proslavu novogodišnje večeri. Svaki put tražila se karta više, što je bilo i više nego dovoljno da svi poželimo baš ovde da proslavimo poslednji dan u godini.

Ukoliko do sada niste posetili popularni splav Sindikat, ovo leto je prava prilika da uživate u zaista kvalitetnom noćnom izlasku i doživite čari magičnog izlaska u Beogradu.

Rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).