Nova godina

Rezervisanje restorana u Beogradu može biti veliki problem. Ne možete da nađete mesto koje odgovara vašem ukusu ili niste sigurni da li ćete dobiti dobar sto? Izgubili su vašu rezervaciju kada ste došli u restoran i neko je seo na vaše mesto? Ako ste bili u nekoj od ovih situacija želimo da vam predstavimo eSpoon.

eSpoon je aplikacija koja vam nudi mogućnost rezervisanja restorana, barova, kafića u celom gradu! U par klikova možete od želje za izlaskom doći do rezervacije mesta u nekom od lokala dostupnih na aplikaciji. Samo neki od njih su: Nacionalna klasa, Splav Godo, Bahus inn, Imperium hala, Košnica 2 i drugi. Bilo da želite da proslavite rodjendan ili samo izađete nedeljom na ručak naći ćete savršeno mesto za vas.

Kada instalirate eSpoon sve što treba da uradite je da se registrujete uz pomoć broja mobilnog telefona i da odaberete mesto u lokalu na kojem želite da sedite. Nakon što lokal odobri vašu rezervaciju na vama ostaje samo da se sredite i uživate u ostatku izlaska. Ukoliko ste zaboravili da ste napravili rezervaciju možete namestiti alarm u željeno vreme da vas podseti na vašu rezervaciju. Uz pomoć mape imate mogućnost da otkrijete nova mesta u vašoj blizini i ostvarite popuste i pogodnosti u nekim od njih.

Sa eSpoon-om nema izgubljenih rezervacija, nema loših mesta za sedenje i nema lokala koji ne može da zadovolji vaš ukus! Rezervisanje restorana u Beogradu nikada nije bilo lakše!

Aplikacija je dostupana na Apple i Play prodavnici i samo vas čeka da je skinete i uživate u budućnosti rezervacija i ugostiteljstva! Prijatno!

N.B.