Nova godina

Tara rafting je najpopularnija adrenalinska avantura u regionu, čiji slogan bi, po našem mišljenju, mogao da glasi: „Upoznajte divlje srce reke“.

Kada pomislite na reku, verovatno vam na pamet prvo padnu mirne i tiho tekuće vode, ali ne i kada je reka Tara u pitanju. Reka Tara je sinonim za divljinu i neukrotivost i njeno srce kuca uzbudljivim ritmom brzaka i slapova. Ako ste spremni za nezaboravnu avanturu, Tara rafting je pravi izbor!

Tara rafting obećava dozu adrenalina koja će vas ostaviti bez daha. Bukovi različitih težina i složenosti čekaju da ih osvojite, dok slapovi stvaraju spektakularne prizore koji će vas očarati. Svaka vožnja je drugačija i izazovna, a osećaj prevazilaženja prirodnih prepreka podstiče osećaj postignuća, ponosa i samopouzdanja.

Divlje srce Tare najživlje je tokom prolećnih meseci kada se sneg i led sa okolnih planina otapaju, stvarajući snažne vodene tokove. April i maj su najatraktivniji i najekstremniji meseci za Tara rafting jer je reka tada najimpresivnija i najzahtevnija. Međutim, ako želite nešto blažu avanturu, jun, jul i avgust, kao i jesnji meseci, septembar i oktobar, su takođe odlični za rafting jer se vodostaj postepeno smanjuje, čineći vožnju nešto mirnijom, ali ništa manje uzbudljivom.

TARA RAFTING – BEZBEDNOST UČESNIKA

Iako je Tara poznata po svojoj neukrotivostii, bezbednost učesnika raftinga je uvek na prvom mestu. Preporučujemo da izaberete rafting kamp Rajska Rijeka, po nama, najboljeg i najpouzdanijeg domaćina na Tari i Drini. Iskusni skiperi i profesionalci pružaju detaljne instrukcije pre početka avanture, kako biste znali kako da se ponašate na čamcu, u vodi i kako se nositi sa različitim situacijama. Oprema koju ćete nositi je visokog kvaliteta i pruža maksimalnu zaštitu tokom vožnje.

Bez obzira na to da li ste početnik ili iskusan rafter, Tara rafting je prilagođen svim nivoima iskustva. Postoje različite rute i staze koje odgovaraju različitim veštinama, tako da svako može pronaći izazov koji mu odgovara. Ako prvi put idete na rafting, nema razloga za brigu – skiperi će biti uz vas da vas podrže i osiguraju da imate nezaboravno iskustvo.

Tara rafting je i idealna porodična avantura koja će podjednako oduševiti sve članove porodice. Ovo je prilika da provedete kvalitetno vreme sa svojim najmilijima, izvan uobičajenih svakodnevnih aktivnosti. Dok zajedno prevazilazite brzake, osnažićete porodične veze i stvoriti neponovljive uspomene.

TARA RAFTING – POVEŽITE SE SA PRIRODOM

Tara rafting je, ne samo adrenalin, već i prilika da se povežete sa netaknutom prirodom. Kanjon reke Tare oduzima dah svojom lepotom, a bukovi i stene koji vas okružuju čine da se osećate kao da ste deo nečega većeg i moćnijeg. Ovo iskustvo će vas podsetiti na snagu prirode i podstaći vas da je poštujete i čuvate.

Tokom raftinga divićete se bajkovitim pejzažima koji vas okružuju. Zelena prostranstva, kritalno bistra voda, impozantni kanjoni i netaknuta priroda stvaraju slikovite prizore koji će zauvek ostati urezani u vašem sećanju. Tara rafting je prilika da pobegnete od gradske vreve i uživate u tišini i lepoti prirode.

RAFTING KAMP RAJSKA RIJEKA

Rafting kamp Rajska Rijeka je pravi raj za sve ljubitelje prirode i avanturiste. Za ovu sezonu, kapaciteti su dodatno prošireni, a ovaj čarobni kutak unapređen kako biste doživeli nezaboravnu Tara rafting avanturu i potpuno opuštanje u prirodi.

Rajska Rijeka se nalazi na obali predivne smaragdno zelene Drine, a njeni autentični, udobni i prijatni bungalovi pružaju osećaj kao da ste kod kuće. Svaki bungalov pažljivo je osmišljen tako da vam omogući uživanje u spektakularnom pogledu na reku i okolne planinske vrhove.

Kada osetite da vas posao opterećuje i umorite se od gradske vreve, rafting kamp Rajska rijeka biće vaša oaza mira. Ovde možete pobeći od gužve u saobraćaju i osloboditi se digitalnih uređaja, dozvoljavajući prirodi da vas okupira i opusti.

Bungalovi, izrađeni ručno od drveta s okolnih planina, savršeno se uklapaju u prirodno okruženje čuvajući autentični duh ovog podneblja. Uz to, opremljeni su svim modernim pogodnostima, uključujući WiFi internet kako biste ostali povezani s vašim najdražima.

Dođite i dozvolite da vas Tara začara svojom lepotom, prepustite se uzbudljivoj avanturi Tara raftinga i pronađite mir u kampu Rajska Rijeka.

Pogledajte ovde celokupnu ponudu aranžmana, a nakon toga pozovite rafting kamp Rajska rijeka na broj telefona +387 66 930 940 ili pišite na info@rajskarijeka.com