Planirate veliku proslavu u ekskluzivnom ambijentu? Predstavljamo vam Love House – restoran za proslave do 400 ljudi. Upoznajte novo mesto koje odiše elegancijom i luksuzom, a pored svega toga poseduje neverovatno prijatan ambijent ispunjen pozitivnom energijom.

Restoran Love House za proslave je jedan od najlepših prostora u Beogradu koji će ispuniti sve vaše zahteve. Počev od ambijenta, pa se sve do organizacije koja je zaista besprekorna.

U pitanju je restoran koji iza sebe ima niz uspešno organizovanih proslava koje su protekle fantastično i nezaboravno. Budite sigurni da ćete biti u pravim rukama i da će Love House potruditi da vaša proslava bude najbolja ikada.

Imajući na umu da je kapacitet Love House event Hall-a koji je do 400 ljudi, imate mogućnost da organozujete veliku proslavu ili ipak, intimniju i manju proslavu. Šta god da odlučite, ambijent će se preurediti prema vašim potrebama.

Ne smemo izostaviti činjenicu da je i Love House doček Nove godine jedan od najtraktivnijih prostora koji Nova godina Beograd nudi.

Iz godine u godinu postaje sve privlačnije i interesantnije ljudima koji žele doček Nove godine sa stilom. Raskoš i sofisticirani stil učinili su ovo mesto ekskluzivnim i jedinstvenim, što je najvažnije prilikom odabira prostora za proslavu Nove godine.

Očekuje vas vrhunska usluga, ambijent kao iz bajke i preukusna hrana koja se posebno priprema za svaku priliku. Uživajte sa stilom u najlepšem prostoru u Beogradu i priuštite sebi trenutke koji su vredni pamćenja.

Sve informacije u vezi restorana Love House možete dobiti putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).