Nova godina

Vrhunski provod nastavlja se i ove sedmice u restoranu Nebo i zemlja!Ukoliko uživate u savršenim ukusima dobre hrane, kvalitetnom vinu i lepom društvu, restoran Nebo i zemlja su idelano mesto za Vaše celodnevno uživanje.

U Nebu i zemlji svaki zalogaj prate tonovi najlepših melodija. Najbolji svetski hitovi i fenomenalni glasovi odabranih izvođača razbudiće i uzbuditi sva Vaša čula. Repertoar je svako veče drugačiji, ali je najbolja muzika uvek na meniju. U nedelji pred nama očekuje nas sedam sjajnih gostovanja.

Ponedeljak je veče fantastične muzike uz Golden Noise. Sanja Stojanović na električnoj violini u kombinaciji sa DJ Vistom. Svojim specifičnim zvukom i improvizacijom na karakterističan način prolaze kroz čitav spektar muzičkih zanrova: house, RnB pop,…

 

Vrhunski provod i ove sedmice u restoranu Nebo i zemlja

 

Veče sa prgršt najboljih hitova prirediće Vam sjajni Protokol bend. Na njihovom reportoaru su raznovrsni muzički žanrovi: narodna, folk, zabavna, pop, rock, evergreen i starogradska muzika. Odlična atmosfera i provod za pamćenje na programu su ovog utorka samo za Vas u restoranu Nebo i zemlja.

Provod u razigranom ritmu nastavlja se već u sredu uz Sofiju & Marka. Dobro je poznato da se njigov nastup ne propušta. Vrhunska atmosfera, fantastičan provod i muzika koja popravlja raspoloženje očekuju Vas na dobro poznatoj adresi Karađorđeva 15, Beograd.

Ispunite četvrtak istinskim hedonizmom i pridružite nam se na nastupu Alekse Perovića. Mladi pop pevač i kantautor bio je učesnik veoma popularnog takmičenja Zvezde Granda, gde je proglašen za pobednika takmičenja po mišljenju žirija.

 

Vrhunski provod i ove sedmice u restoranu Nebo i zemlja

 

Restoran Nebo i zemlja u petak su rezervisani za fantastični Trip i veče dobre muzike. Ne propustite savršen početak vikenda. Opustite se i uživajte zajedno sa nama.

Diverso bend, sastavljen od 5 vrhunskih muzičara, priređuje vrelu atmosferu na svim svojim nastupima. Garantovano nezaboravan provod, uz repertoar na kome su zastupljeni gotovo svi muzički žanrovi, samo za Vas u subotu u Nebu i zemlji.

Za kraj ove muzičke nedelje, Ana Mašulović i sjajno veče ispunjeno najlepšim hitovima. Ana je pop pevačica koja je široj javnosti postala poznata kao jedna od članica grupe Ministarke, sa kojima je snimila više izuzetno popularnih hitova. Redovno nastupa u elitnim beogradskim lokalima i zato ne propustite nedelju i druženje sa Anom u restoranu Nebo i zemlja.

Čekamo Vas!

Vi ne čekajte, već odmah pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite svoje mesto u Nebu i zemlji.