Nova godina

Vikend u znaku provoda na splavu Kartel je pred nama! Spektakularni live nastupi žestoko će ljuljati Kartel i reku! Teško ćete se odlućiti za samo jednu od tri fenomenalne žurke i tri nezaboravne letnje noći najjačeg provoda u gradu. Slobodno rezervišite sva tri dana ovog vikenda za provod na splavu Kartel.

Uvek nasmejana, uvek atraktivna i uvek spremna da napravi vrhunsku atmosferu, Milena Ćeranić, poželeće Vam dobrodošlicu u petak uveče. Kao što nas je već navikla, Milena će pevati najveće hitove, kako sopstvene, tako i popularne hitove svojih kolega, koje Vi najviše volite i tražite. Garantovano, najposećeniji i najveseliji petak i zato ne propustite da budete njegov učesnik.

 

splav Kartel

 

Malo je pevača koji mogu da zapevaju bilo koju pesmu tako da ona zvuči kao da je baš za njega pisana. Jedan od njih je Sloba Radanović, harizmatičan momak sjajnog glasa i majstor vrhunske atmosfere. U subotu, na splavu Kartel očekujemo još jedan u nizu njegovih spektakularnih nastupa.

O čemu zapravo pevaju Jala Brat i Buba Corelli? Šta se krije iza stihova za koje mnogi kažu da su im nerazumljivi? Ukoliko to još uvek niste otkrili, evo jedinstvene prilike da baš sada na splavu Kartel to učinite. Možda ste već jedan jedan od njihovih mnogobrojnih fanova, koji dobro znaju i o čemu pevaju i kakvu energiju emituju na svojim nastupima. U oba slučaja, pozivamo Vas da ne propustite nedelju i fantastičnu urbanu žurku na Kartelu.

 

Splav Kartel

 

Splav Kartel i njegovi redovni gosti odlično se razumeju kada su u pitanju želje i stavke koje najkvalitetniji provod treba da ispuni. Počev od fenomenalne muzike, preko elegantnog enterijera do najkvalitetnijih premium pića i savršene usluge.

Rezervišite vaše mesto na splavu Kartel pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber,WhatsApp).