Nova godina

Splav Lasta Beograd, lociran na Sajamskom keju, iz brojnih razloga, jedan je od najatraktivnijih i najpopularnijih splavova u gradu. Zovu ga još i gradski splav Lasta, ali i beogradski Majami. Razlog tome je mnoštvo palmi i dominacija bele boje koji, u kombinaciji sa rekom i veličanstvenim pogledom, stvaraju ambijent egzotičnog, tropskog raja u srcu Beograda.

Vrele prestoničke dane, na najbolji način, možete rashladiti ispijajući kaficu ili osvežavajući koktel, sami ili u odabranom društvu, upravo na splavu Lasta.

Za glamurozno letnje partiijanje dođite na Lastu u večernjim časovima.

 

Splav Lasta
Splav Lasta

Program splava Lasta

Muzički program splava Lasta raspoređen je na nekoliko dana u nedelji i zasniva se na nastupima najvećih domaćih i stranih DJ-eva. Za DJ pultom smenjuju se: Goran Starčević, Peppe, Pookie Danijel Čehranov, DJ Atila, Vuk Smiljanić, DJ Lea, Dooshan, Vuk Vukosavljević i brojna druga zvučna imena.

Splav Lasta je mesto na kome izlazi sofisticirana gradska ekipa, koja voli da uživa samo u najboljoj elektronskoj muzici i vrhunskom zvuku, koji se još retko gde u gradu može čuti. Poseban naglasak stavljen je na deep i disco house melodije, a na repertoaru su još i RnB i hitovi pop muzike.

 

Matinee splav Lasta

Žurke matinee splav Lasta važe za najbolje prestoničke dnevne žurke. Opuštajući pogled na reku i most na Adi, najveći muzički hitovi, vrhunski kokteli i najzgodnija gradska ekipa je ono zbog čega su ove žurke toliko popularne. Kada se održavaju, na Lasti nema slobodnih mesta pa je preporuka da rezervacije napravite i do 3-4 dana ranije.

 

Splav Lasta proslave

Splav Lasta idealan je izbor i za proslave rođendana, devojačkih i momačkih večeri, kao i drugih slavlja. Odlična atmosfera i besprekorna usluga su zagarantovane.

Obezbedite sebi mesto, za bilo koji povod, pozivom na 062 262 212.